Resultaten voor vdab

 
vdab
Digitale VDAB-cursussen zitten in de lift: 50.000 cursisten volgen 110.000 opleidingen online VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws.
Werkzoekenden, werkenden én zelfstandigen kunnen online opleidingen volgen bij de VDAB. Op dit moment zijn er 255 cursussen beschikbaar en die worden ook steeds meer gebruikt. Van die cursussen is de initiatie in boekhouden met stip de populairste: iets meer dan 3.000 cursisten volgden deze opleiding.
N-VAer wil nieuwe, wervende naam voor VDAB Het Nieuwsblad.
In die nota staat dat de VDAB zich als arbeidsmarktregisseur moet toespitsen op haar kerntaak, namelijk vraag en aanbod in een krappe arbeidsmarkt op elkaar afstemmen en vacatures en werkzoekenden matchen. Tegelijk krijgt de VDAB de taak om haar rol als werkzaamheids en loopbaanregisseur onder de loep te nemen.
VDAB wil 30.000 tijdelijk werklozen aan de slag krijgen De Tijd.
VDAB wil 30.000 tijdelijk werklozen aan de slag krijgen. De Vlaamse regering laat de VDAB tijdelijk werklozen voorbereiden op ander werk. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.
VDAB Lendelede.
De VDAB tekent mee je toekomst met een gepaste job of opleiding. Wil je je kans wagen of vergroten op de arbeidsmarkt? De VDAB doet alles om een passende job voor je te vinden. We helpen je graag snel en efficiënt.
GO! Pro Samenwerken met VDAB.
Samenwerken met VDAB. Samenwerken met beroepssectoren. Samenwerken met RTC's.' Samenwerken met VDAB. Sector en onderwijsconvenanten. en de VDAB hebben al enige jaren een partnership voor een betere afstemming tussen onderwijs en arbeidsmarkt. De focus ligt op talent en competentieontwikkeling en leer en werkloopbanen.
Werkwinkel VDAB Gemeente Brecht.
Wist je trouwens dat je bij de VDAB terecht kan met je vragen over inschrijvingen, dossieraanpassingen, opleidingen, vacatures etc. zonder je te verplaatsen? surfen naar vdab.be. via vdab.be/mijnloopbaan kan je jezelf inschrijven, een cv maken en publiceren, jobs op maat zoeken en online solliciteren. bellen op het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 19.00 uur. Openingsuren werkwinkel Kapellen.
Opening VDAB Pelt TV Limburg.
TVL reis naar Tenerife. Win je reis naar Tenerife. Opening VDAB Pelt. Opening VDAB Werkloos Werkzoekende. Embed deze video. Het zijn drukke tijden geweest voor de medewerkers van VDAB in Noord-Limburg. Ze zitten sinds kort in een fonkelnieuw gebouw in Pelt.
Werkwinkel VDAB Gemeente Hoeilaart.
Je kan er een beroep doen op de VDAB Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en andere partners die werken rond werk. Er zijn pcs ter beschikking waarmee werkzoekenden tijdens de openingsuren zelf vacatures kunnen opzoeken, solliciteren, een cv opstellen., Diestsepoort 6/63 vlak naast bus en treinstation. 016 29 86 00. Open: elke werkdag van 8.30 tot 12 uur en van 13 tot 16 uur. Op donderdagavond is er van 16 tot 19 uur een avondopening die voorbehouden is aan mensen die aan het werk zijn. Deze avondopening is niet bedoeld voor de gewone werkzoekenden. Zij kunnen overdag in de werkwinkel terecht. Voor de avondopening dien je vooraf een afspraak te maken, ofwel telefonisch, ofwel via de link wwleuven.youcanbook.me. Inschrijven als werkzoekende. via het gratis nummer 0800 30 700 elke werkdag van 8 tot 19 uur.
VDAB zet tijdelijke jobs in de kijker Gemeente Boechout.
VDAB zet tijdelijke jobs in de kijker. Door de coronacrisis krijgen heel wat bedrijven te maken met plotse vacatures voor dringende seizoensarbeid of om zieke medewerkers te vervangen. Daarom zet VDAB het aanbod aan tijdelijke jobs door de coronacrisis extra in de kijker op de VDAB-website met COVID19.
VDAB Hoorzorg Van Looveren.
Op basis van de aanvraag zal een deskundige van de VDAB langskomen op de werkvloer om te bepalen of het desbetreffende hulpmiddel goed gebruikt wordt en voldoet aan de noden van de slechthorende. Hierna wordt door de VDAB beslist of de aanvraag aanvaard of geweigerd wordt.
Competentiecentra VDAB Gemeente Oostkamp.
VDAB Competentiecentrum Havo Handel-Administratie-Verkoop Koning Albert-I-laan 1/2 bus 64 8200 Brugge tel 050 288 630 fax 050 288 690 linda.danneels@vdab.be. VDAB Competentiecentrum Diensten aan personen Social Profit Koning Albert-I-laan 1/2 bus 64 8200 Brugge tel 050 400 060 fax 050 288 690.

Contacteer ons